Pusztagryde
Oprindelsesland : Ungarn Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Løg og hvidløg pilles og hakkes groft. Bønnerne skylles, afpudses og skæres i mindre stykker. Peberfrugterne skylles, tørres, halveres, befries for ribber, kerne og frøstol og skæres i fine strimler. Suppeurterne renses, skylles og skæres i terninger. Olien varmes i en stegegryde, løg og hvidløg svitses gennemsigtigt, de klargjorte grøntsager tilsættes og svitses med under omrøring i 1 minut. Majsgrynene drysses i og svitses ligeledes med i 1 minut. Bouillon og krydderier røres i, og alt koges sagte og under låg i 25 minutter. Tomaterne overhældes med kogende vand, flås og skæres i store terninger. Når kogetiden er omme, tages gryden af blusset, og tomater og krydderurter vendes i. Retten smages til med cayennepeber.
Tips: Tilberedning: 50 minutter. 1 portion: ca. 1100kJ/260 kcal - 9 g protein - 9 g fedt - 34 g kulhydrat |
|
Opskriften er vist 8783 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne