Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Indisk linsesuppe 02

Indisk linsesuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Brune linser

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
1.25 l.hønsebouillon
1 stort løg
2 spsk.smør
2 fedhvidløg
1 tsk.finhakket frisk ingefær
1 tsk.salt
0.5 tsk.friskmalet koriander
0.5 tsk.friskmalet spidskommen
1 nipcayennepeber
300 g.brune linser
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Hønsebouillonen varmes. Løget pilles og hakkes fint. Smørret smeltes i en suppegryde, og det hakkede løg svitses gennemsigtigt. Hvidløgsfeddene pilles og presses ned i gryden. Ingefær, salt, koriander, spidskommen og cayennepeber tilsættes og svitses med et øjeblik. LInserne og den varme bouillon kommes ved, bringes i kog og koges derefter 30-40 minutter for svag varme og under låg. Kogetiden afhænger af, hvor friske linserne er. Persillen skylles, slynges tør og hakkes halvfint. Suppen anrettes og serveres meget varm og drysset med den hakkede persille.

Tips:

1 portion: ca. 1200KJ/290 kcal - 19 g protein - 6 g fedt - 42 g kulhydrat Tilberedning: 55 minutter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14746 gange,
og udskrevet 258 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kirstine  -  2010-03-14 15:28:31
Rigtig rigtig god. Jeg brugte dog røde linser og puttede kyllingestykker i. Det gjorde den rigtig god!

sus.m  -  2008-08-05 20:17:09
Dette var bare rigtig godt. Mums! Jeg blendede ca 1/3 del af suppen, så blev den dejlig tyk - men stadig med bid af linserne. Jeg tilsatte også lidt mere af de enkelte krydderier :o)