Tanken om Katrine

Tanken om Katrine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Buddacharlie

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
3 dl.økologisk creme fraiche
1 frisk lille økologisk revet squash
0.5 glasgroft hakkedet løgsvampe (findes i bøgeskov men se en svampe bog)
 lidtsalt
 frisk kværnet peber
 lidtøkologisk citronsaft
 
Opskrift:
Den revet squash står en god time eller to i en si og drypper af. Derefter kommes squashen i et rent viske stykke og det vrides. Bland resten af ingredienserne sammen og lad trække natten over.

Tips:

Opkaldt efter verdens smukkeste menneske Katrine Buckhave.hmm..da det er den bedste ret jeg endnu har opfundet er det nærlæggende at den bliver opkaldt efter hende. "Tanken om Katrine" kan bruges som dip til f.eks. rødbedechips. Prøv den som fyld i croissanter sammen med mango og krabbe fyld. Eller brug den som Tzasikki.


karakterer:
Opskriften er vist 4129 gange,
og udskrevet 74 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu