Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dansk øksekød/skruer/moneysovs

Dansk øksekød/skruer/moneysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : peugeot309

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.oksekød
700-800 g.skruer
1.5 havartiost
7.5 dl.money sovs
 salt
 peber
 


Opskrift:

skruer koges til de er færdige.oksekød kommes i en gryde og varmes til det er brunt tilsæt peber lad kødet afkøle så man får saften med.skær den runde ost i skiver.smør en braddepande.kom skruer i bunden, lidt øksekød,og lidt salt ovenpå,et lille lag ost, og igen skruer,oksekød,og hæld så lidt moneysovs over dette og lidt salt.de sidste skruer hældes nu på,det sidste oksekød,og det sidste moneysovs,og tilsidst resten af den runde ost. sættes i forvarmet ovn 180-200gr. til den er gylden brun i toppen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (46 stemmer)

Opskriften er vist 10517 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

parko05  -  2009-08-15 18:27:15
ækelt, smagløst og slimet... en kæmpefiasko herhjemme!!


Michael  -  2008-03-03 13:13:00
Fremragende. Aldeles fremragende. Vaskeægte gourmet! 14 kokkehuer til peugeot309.