Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fasanpate

Fasanpate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 fasan
 salt
1 æg
2.5 dl.piskefløde
 hvid stødt peber
 urtejuice af friske krydderurter
 soltørrede tomater abrikos eller tranebær
 


Opskrift:

En fasan flås og grov parteres. Bedste resultat opnås, hvis patéen laves dagen før så den sætter sig rigtigt. Fasanlår og vingekød af fasan hakkes og blendes eller røres sej med lidt salt. Tilsæt 1 æg og 1/4 l. piskefløde, hvidt stødt peber samt evt. urtejuice som laves af friske krydderurter blendet til ukendelighed med lidt kold fasansky.

Der kan også tilsættes soltørret tomat, abrikos eller tranebær alt efter smag og behov.

Fasanbrysterne skæres i tynde lige store skiver og bankes helt flade mellem to stykker plastik. Herpå smøres souffléfarsen i 5-6 lag. Pak det hele stramt ind i film og dernæst stanniol.

Pocher i en gryde med vand under låg i ca. 25 min. Så skal den bare køles ned, pakkes ud og skæres i tynde skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 14718 gange,
og udskrevet 266 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu