Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Majroesuppe med hvede

Majroesuppe med hvede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Majroe

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.nye majroer med top
1 spsk.urtebouillonpulver
2.5 dl.sødmælk
60 g.fuldkornshvedemel
1 tsk.havsalt
1 knsp.friskreven muskatnød
2 spsk.smør
 


Opskrift:

Majroerne befries for blade. Fine bladebefries for grove stængler, skylles og lægges til side. Majroerne skrælles og skæres i ca. ½ cm store terninger. Majroeterningerne koges med 1 l vand og bouillonpulveret i 10 minutter for svag varme og under låg. Fuldkornsmelet røres ud i mælken, blandes i den let kogende suppe og koges med under låg i yderligere 5 minutter. Majroebladene hakkes fint. Suppen smages til med lidt salt og reven muskat, og smørret røres i. Suppen anrettes og drysses med de hakkede majroeblade.

Tips:

I stedet for majroer kan man bruge små nye hvide roer. Da roetoppen ikke er velegnet som grønt drys, drysses suppen i stedet til sidst med snittet purløg. 1 protion: ca. 620/150 kcal - 6 g protein - 7 g fedt - 16 g kulhydrat. Tilberedning: 40 minutter







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11208 gange,
og udskrevet 177 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

J. Johansen  -  2011-08-11 15:03:30
Dejlig suppe! På andendagen blendede jeg suppen. - Dét virker! Det vil jeg gøre fra start, før melet kommer i, næste gang jeg laver den. :-)