Stænger med fyld

Stænger med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.hvedemel
100 g.margarine
50 g.gær
1 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg
1 dl.mælk
 
 Fyld:
 Remonce
100 g.margarine
100 g.sukker
1 spsk.hvedemel
 
 evt.rosiner sukat marmelade eller rå æbler
 
 Pynt:
 mandler
 sukker
 
Opskrift:
Mælken lunes i fad og heri opløses gæren. Husk, gæren må ikke varmes med. Mel og de øvrige ingredienser bandes i og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hævde til dobbelt størrelse i ca. 15 minutter.

Dejen deles i to lige store stykker der rulles ud i ca 15 cm. bredde og 25 cm længde.

Alle ingredienserne til remoncen røres sammen. Smør remoncen på midten af hvert stykke og læg rosiner, sukat, marmelade eller rå æbler herpå.

Endestykkerne bøjes op, og læg dejen fra hver side ind over fyldet, således at de mødes på midten, tryk dejen fast til endestykkerne. Sættes på en smurt plade og hæver ca. 20 minutter på et lunt sted, tildækket.

Pensles med æggestrygelse og drysses med hakkede mandler og sukker. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i 12-15 minutter. ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

848





karakterer:
Opskriften er vist 6184 gange,
og udskrevet 124 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu