Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Eggnog II

Eggnog II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kolde drikke

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : Mike

Indsendt :




Ingredienser:
4 pasteuriserrede æggeblommer
4 pasteuriserrede æggehvider
1 dl.sukker
1 dl.mørk rom
1 dl.brandy
0.5 dl.bourbon
1 l.sødmælk
2 dl.fløde 38%
 


Opskrift:

pisk på laveste trin med håndmixer æggeblommer og hviderne sammen med sukkeret. Under konstant piskning hældes spiritusen i efterfulgt af mælk og fløde.

Tips:

Lav den dagen før så bliver den rigtig god. (Det er vigtigt at man pisker hele tiden da spritusen ellers kan koge æggene)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11087 gange,
og udskrevet 172 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lars Dahlsen  -  2015-11-30 17:19:06
Den blev indført til Amerika i 1839. Drikken kommer fra Frankrig og er i Danmark kendt som æggesnaps. I Danmark er der traditionelt set tilsat rom eller romessens, kanel og vanilje


  -  2008-12-05 07:35:36
Hvad med muskat nøden ?