Slankekurr

Slankekurr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : chastel

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
6 store løg
2 store grønne gule eller røde pebre
0.5-1 sellerihoved (alt efter hvordan man har det med selleri)
1 hvidkålshoved
2 ds.hakkede tomater(eller hvad der svarer til to dåser hvis man foretrækker friske)
2 kyllinge kraft terninger eller grøntsagsterninger
 
Opskrift:
Skær grøntsagerne i små eller mellemstore stykker og læg dem i en gryde sammen med resten af ingredienserne. Dæk med vand og lad det koge i ca. 10 minutter, skru ned for varmen og lad suppen simre til den er færdig.


REGLER:
INGEN alkohol da det indvirker direkte på forbrændingen af det fedt du har i kroppen. Vent MINDST 24 timer efter du har indtaget alkohol til du begynder på kuren.

Drik kun vand, usødet te, kaffe uden sukker og fløde, usødet frugtjuice (her er juicerne fra Rynkeby rigtigt gode bla. Morgenjuicen og 16 forskellige frugter) og skummetmælk eller lightsaftevand. Man kan også drikke lightsodavand men vand er nu engang det bedste.

Da det virker forstyrrende på diæten må der ikke spises mad der er lavet i olie eller smør eller andre fedtstoffer der ligner. Skal man ikke tabe sig så meget kan man eventuelt bruge en SMULE olie med hvidløg i til salaten så den ikke er for tør. Der må ikke spises brød eller noget som helst der indeholder sukker. Heller ingen pasta eller ris da det er fyldt med kulhydrater.

Dag 1:
Spis kun suppen og frugter. Du kan spise alle slags frugter på nær bananer. HUSK: Drik kun frugtjuice eller vand eller lightprodukter.

Dag 2:
I dag må du kun spise grøntsager og suppe. Spis suppen med friske eller dampede grøntsager. Spis gerne til du er propmæt da det fremmer forbrændingen. Spis salat af men undgå grønne ærter, bønner og majs. Spis grøntsagerne så ofte som muligt. Om aftenen spiser du en stor bagt kartoffel med lidt smør eller olivenolie eller lignende.

Dag 3:
Spis al den suppe du kan, frugt (på nær bananer) og grøntsager. Dog ikke nogen bagt kartoffel i dag.

Fremskridt efter 3 dage:
Hvis du har spist precis hvad du skulle og har overholdt reglerne til ovenstående de sidste 3 dage og ikke har snydt, vil du på nuværende tidspunkt have tabt dig mellem 2,5 og 3,5 kilo!

Dag 4:
Spis kun suppen og bananer, og drik kun skummetmælk og vand i dag. Du kan spise op til 3 bananer, drikke 2 glas skummetmælk og så meget vand du vil. Bananer har et højt kalorie- og kulhydratindhold og calcium som erstatter trangen til søde sager.

Dag 5:
I dag er steak/Kylling/fisk - tomat dag. Du må spise op til 350 gram rent kød og op til 6 friske tomater (eller tilsvarende vægt i dåsetomater). Prøv om muligt at drikke 6-8 glas vand for at skylle urinsyren ud af kroppen. Spis suppen MINDST en gang i dagens løb.

Dag 6:
I dag er steak/kylling/fisk - grøntsags dag. Spis alt det rene kød og grøntsager du vil i dag. Du kan endda spise op til 2 eller 3 steaks, hvis du ønsker, med grøntsager (Minus grønærter, bønner og majs) men ingen bagt kartoffel. Spis suppen MINDST en gang i dagens løb.

Dag 7:
Spis kun brune ris (natur ris), usødet frugtjuice og grøntsager. Ingen: Spis så meget du kan. Vær sikker på at indtage suppen MINDST en gang i dagens løb.

RESULTAT efter 7 dage:
Efter afslutningen af den 7. dag, hvis du ikke har snydt, vil du nu have tabt dig mellem 5 og 8,5 kilo. Hvis du har tabt dig mere end 7,5 kilo så afhold dig fra diæten i 2 fulde døgn før du starter forfra igen. Syv dages kuren kan bruges så ofte du vil så længe du lytter til din krop.

Motion:
man kan godt dyrke motion men det må ikke være for hårdt da man hurtigere bliver udmattet. Almindelig sund fornuft som at tage cyklen, gå og så videre er nok.

Denne diæt er hurtig og fedtforbrændende og hemmeligheden er at du forbrænder flere kalorier end du indtager. Den vil rense din krop for urenheder

Husk at jo mere du spiser af suppen jo mere vil du tabe i vægt!

NOTER VENLIGST:
I kuren skal du på visse dage spise steaks. Altså oksefilet MEN det kan erstattes med kylling/kalkun/tofu så længe man sørger for at den er kogt eller lavet i ovn(grillet) og skindet er fjernet. Du kan også erstatte en af steakdagene med dampet fisk hvis det ønskes.

Jeg har selv pureret halvdelen af suppen og ladet resten være mere grov. På denne måde kan man veksle lidt efter behov. Det skal siges at nogle hurtigt bliver trætte af suppen andre elsker det. Selv er jeg midt imellem. I starten kan man godt få en stærk hovedpine da kroppen afgiftes. Derfor er det VIGTIGT at drikke MASSER af vand! Jeg har indimellem benyttet mig af light saftevand da jeg trængte til noget sødt og det er intet problem for kuren. Jeg tabte mig fra 53 kilo til min ønskevægt på 50. Jeg er dog meget lille og spinkel så derfor tabte jeg mig heller ikke mere. Jeg vil opfordre til at man ikke misbruger denne kur da man faktisk taber sig meget så er man i forvejen slank skal man benytte sig af at spise sundt i stedet! Men den er udmærket lige inden julefrokosten eller nytår til at passe kjolen  De første dage så jeg intet vægttab men på 4 dagen sparkede den virkelig til vægten så tab IKKE modet! Held og lykke


karakterer:
Opskriften er vist 17475 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

=`!!  -  2013-06-13 15:28:10
er det sundt for en 13 årig pige (overvægtig) ?

Marie-Louise  -  2012-07-16 17:16:46
Kender suppen i forevejen, men har læææææænge ledt efter opskriften !! Tusind tak !! Glæder mig til at komme igang ! ;D Forresten.. Husk også på at samtidig med at den slanker, er den også super god til at afgifte kroppen for alt "generelt smuds", så super udrensnings & slankekur ! :)

Rufla  -  2012-05-11 13:19:45
Jeg har prøvet en tilsvarende suppe, dog tilsat en flaske taco sauce, en dåse grønne bønner, et glas fond, et brev tomatsuppe og et kg gulerødder. Jeg krydrede med karry og suppen smager fantastisk godt. Jeg tabte 3 kg. og har ikke taget dem på igen efter jeg gik tilbage til normal kost. Det er nu tre uger siden. Kan absolut anbefales hvis man hurtigt skal have et par kilo af.

Sethrian  -  2012-04-28 15:17:16
det her er noget af det sygeste jeg længe har læst. kroppen har brug for protein og fedt for at fungere. sådan en slankekur kan være skyld i fysiske og psykiske men. olie (vegetabilsk og animalsk) gør at dine led fungere og at dit tarmsystem er normalt. dvs. man aldres på samme måde som ældre mennesker der har nedslidt deres brusk imellem knoglerne og får de samme problemer som ældrer mennesker med sit tarmsystem. håret har også brug for protein og fedt for at være glansfuldt og fyldigt - uden det vil man tabe håret! - dette er ikke livskvalitet! et råd? drop genvejene og brug tid på at slanke dig - motion er essentielt, spiser man samtidig varierende og sundt (modsat det her program - for det er virkeligt usundt!)vil man ikke bare fysiskt tabe sig, men få mere overskud i hverdagen og åbne op for at signalstofferne i kroppen fungere meget bedrer (man opfatter ting bedrer - kan hjælpe usandsynligt meget hvis man er under uddannelse) at være slank er IKKE det samme som at være sund!

Sarah  -  2012-04-06 18:26:07
Jeg har prøvet denne slankekur i ca. 3 måneder. Jeg gik på den da jeg vejede 84 kg og nu vejer 64 har tabt 20 kg og er meget MEGET glad for det :)

miig  -  2011-02-28 16:30:43
self. tager man det på igen, hvis man altså begynder at spise "normalt" igen.... det er jo ikke en mirakel kur, den er ment som en "hjælp" hvis man skal af med feks. 5kg.... men ønsker man et vedvarende vægttab så er det en kostomlægning man skal i gang med....

gæst  -  2011-01-20 16:55:54
nu er det 4 måneder min kærste og jeg var på den kur, vi gjorde det kun i 5 dage, jeg tabte 7 kg og han 8, jeg tog 2 kg på og han tog ikke noget å, så det holder, hvis man selvfølgelig ikke spiser fløde saue og sådan, vi har jo gjordt en indsats, held og lykke ;b

pigen  -  2010-12-24 15:20:11
Hej det er min første dag, Jeg har hovedepine,og ondt i maven, suppen har ingen smag det står ik noget om salt og peber, jeg vil have suppen får smag og den smager ik så godt, jeg vil hvide? om det hvergang jeg får ondt i hovede og mavn eller kun første dag, og hva kan jeg gør så suppen kommer til at få smag.

Maja  -  2010-02-04 15:36:41
Kuren er jo fuldstændig urealistisk - og man tager da det hele på igen!

  -  2010-01-09 20:39:01
jeg vil ikke anbefale kuren, da jeg selv har prøvet det. Kuren har ødelagt min mave helt, efter jeg er stoppet. tabte mig på kuren, men efter kunne min mave ikke tåle noget som selv, har stadig mave problemer efter kuren. nu er det ved at være 3 mdr siden jeg stoppet.

Kotoko  -  2009-06-15 23:21:03
".. Skru ned for varmen og lad suppen simre til den er færdig." Og det ved man den er... Hvordan helt præcist? Det kan jo være alt mellem himmel og jord. Almindelig suppe skal f.eks. stå i flere timer. Lyder ellers som en god kur. Mig og min kæreste begynder på den i denne uge

  -  2009-03-17 21:48:20
kan man evt erstatte hvidkålet med noget andet??

laila  -  2009-02-15 13:28:16
suppekuren er helt fantastisk.. jeg har tabt mig 5 kilo på to dage??? den er helt vild.. jeg er så tilfreds med den.. den kan godt være svær og gå i gang med, men når man først er i gang er den super, og suppen smager helt fantastisk. held og lykke til jer alle der vil prøve den..

gæst  -  2009-01-14 17:41:25
Mange skriver de bliver svimle og får hovedepine. Går hele kuren i vasken hvis man indtager en rugbrødsmad hveranden dag eller noget? Og tager man det hele på efter man er færdig med kuren?

mig  -  2008-10-14 14:14:09
til camille - kuren er en uge ikke flere uger!!!!

en der er sulten  -  2008-10-14 14:12:46
jeg har bare et spørgsmål: lægger man mon det hele på igen efter kuren er færdig????

DKJ  -  2008-03-11 10:33:00
Jeg er lige begyndt på denne suppe igår og idag er jeg allerede ved at dø af sult. Jeg er typen der spiser meegt lidt af gangen og bliver utrolig hurtig sulten igen. Men suppe til morgenmad? Det kan vel ikke passe? Og 3 gulerødder til morgenmad er heller ikke lige min stil efter 500g frugt til natmad. Og er man ikke nødt til at holde fri eller være arbejdsløs med denne kur? Man bliver jo så svimmel og afkræftet og hovedpinen er stor selvom der indtages rigelig med vand.

pige på 19  -  2008-02-03 17:53:22
fatastsk suppe og lækkert med lidt stærke kydderrier man kan jo krydrer lidt forskelligt fra dag til dag for variation

Sara  -  2008-01-28 14:27:04
Hvad med morgenmaden, er det også bare suppe?

Rikke  -  2008-01-15 14:11:09
Det er faktisk en rigtig god suppe, hvis man kan lide grønsager, og jeg blev ikke træt af den i længden.. Jeg synes til gengæld kuren var hård, da jeg ofte blev svimmel.. Men ellers en vellykket og effektiv kur.. og opskriften/suppen er slet ikke så slem at lave...

luna  -  2007-07-07 13:46:45
Det har en der vil tabe sig vel? JEg synes den lyder god og går igang fra næste uge.

Camille  -  2007-01-27 15:53:48
Hvem har lyst til at gå igang med den flere uger lange opskrift ? :O