Torskelasagne 02

Torskelasagne 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Irene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 torskefileter
10 kartofler
400 g.rejer
1 spsk.salt
1 tsk.peber
 hakket persille
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og koges i ca. 15 min. hvorefter de skæres i skiver. I et ildfast fad eller en lille bradepande ca. 20x30 cm lægges der først et lag kartoffelskiver drysset med salt, så et lag torskefileter drysset peber, og til sidst et tyndt lag rejer drysset med hakket persille. Dette gentages til alle ingredienser er brugt. Til sidst overhældes retten med vand til den er næsten helt dækket. Stilles i 180° opvarmet ovn på nederste rille i ca. 30-40 min. Må gerne overdækkes med stanniol for at forhindre at øverste lag bliver svidt.

Tips:

Serveres med en frisk grøn salat og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7171 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu