Kartoflerne skrælles og koges i ca. 15 min. hvorefter de skæres i skiver.
I et ildfast fad eller en lille bradepande ca. 20x30 cm lægges der først et lag kartoffelskiver drysset med salt, så et lag torskefileter drysset peber, og til sidst et tyndt lag rejer drysset med hakket persille. Dette gentages til alle ingredienser er brugt.
Til sidst overhældes retten med vand til den er næsten helt dækket.
Stilles i 180° opvarmet ovn på nederste rille i ca. 30-40 min.
Må gerne overdækkes med staniol for at forhindre at øverste lag bliver svidt..
Tips:
Serveres med en frisk grøn salat og groft brød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6220 gange, og udskrevet 121 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider