hakket syltet appelsinskal50 g. hakket syltet appelsinskal
0.5
citron revne skal heraf0.5 citron revne skal heraf
Pynt: Pynt:
50
g.
groft sukker50 g. groft sukker
10
g.
hakkede mandler10 g. hakkede mandler
Opskrift:
Gæren opløses i den lunkne mælk, hvorefter melet og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der anbringes i en smurt og melet springform (ca. 24 cm i diameter). Hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Drysses først med de hakkede mandler og derefter med groft sukker (så bliver mandlerne hængende) og bages på ovnens midterste rille ved 200 gr./180 gr varmluft i ca. 25 min. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og anbringes på en bagerist
Tips:
767
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7057 gange, og udskrevet 169 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider