Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt et æg ad gangen. Derefter tilsættes mel og bagepulver og tilsidst mælken.
Fyld:
æblerne skrældes og skæres i tynde skiver og blandes sammen med sukkeret og kanel i en skål.
Smør en rund ovenfast fad med fedtstof og kom en smule mel i og røst den rund sa smøret er dækket til med mel. Hæld dejen i. Stik æblerne meget tæt rundt i række, så kagen ser fin ud når den er bagt færdig.
Bages i 35-40 min. ved 175 grader.
Tips:
Kan serveres med en god kagecreme. En rigtig lækker kage til dem som er æbleglade :-)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11956 gange, og udskrevet 211 gange.
Kommentarer
Pernille - 2015-02-25 19:03:12 Mums den er virkelig en god kage.
benthe - 2009-01-12 21:40:39 prøv at servere med æbleflødeskum: 1/4 l flødeskum tilsat 2-3 revne æbler og smages til med lidt sukker.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider