Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Shepherds Pie 02

Shepherds Pie 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt af : Irene

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
2 spsk.margarine
0.5 selleri
3-4 gulerødder
1-2 porrer
1 løg
2-3 bløde tomater (eller en dåse tomater)
 salt
 peber
 tomatketchup
 engelsk sauce
 4 portioner kartoffelmos
 
Opskrift:
Svits det hakkede kød i lidt af fedtstoffet Rens grøntsagerne og snit dem fint Tag kødet op og svits grøntsagerne i resten af fedtstoffet Bland kødet i sammen med tomaterne og krydderierne Lad det hele småsnurre i ca. 10 min. Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad Smør et lag kartoffelmos ovenpå Sæt retten i ovnen i ½ time ved 225 grader

Tips:

Denne ret er en fordansket udgave af den originale, som stammer fra Skotland, hvor retten tilberedes med fårekød i stedet for hakket oksekød. Retten serveres normalt i Danmark med rugbrød og rødbeder.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Shepherds pie

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (28 stemmer)

Opskriften er vist 24698 gange,
og udskrevet 779 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mie  -  2011-05-16 15:11:58
hvad er engelsk sauce og er der andet man kan brug isteden for?????

Emil  -  2010-05-19 10:42:02
Nej, det er 2 forskellige sovser :D, super ret

  -  2009-09-20 16:02:07
Er "engelsk sauce" det samme som worchestershiresovs? :O

Helle Jensen  -  2009-02-01 12:13:21
Det er en helt fantastisk god ret, vi har brugt den i vores familie de sidste 25-30 år. Det er nemt at lave.. ungerne kan godt lid det, på trods af grønsagerne, bare de er revet fint nok. jeg bruger ikke dåse tomater, så bliver det for sjappet.Det smager godt med et par fed hvidløg. server med et drys finthakket persille.