Tun mouse med flûtes

Tun mouse med flûtes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ida Marie

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 ds.tunfisk naturel á ca.200g
200 g.blødt smør
1 dl.creme fraiche 18%
1-2 tsk.citronsaft
0.5 tsk.groft salt
 peber
 
 Tilbehør:
 brøndkarse
 flûtes
 
Opskrift:
Hæld olien fra tunfisken. Mos tunfisken i en skål med elpisker eller gaffel.

Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag moussen til.

Fyld moussen i en postejform eller skål. Stil den tildækket i et køleskab i mindst ½ dag.

Pynt med brøndkarse før serveringen.

Tips:

Moussen behøver ikke nødvendigvis at stå i køleskab i en ½ dag. Den bliver nemmere at smøre ud hvis man gør det, man kan sagtens spises uden! Jeg ved det af egen erfaring.


karakterer:
Opskriften er vist 40614 gange,
og udskrevet 881 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mette  -  2011-12-23 21:12:55
super, jeg tog "kun" 130 g smør i, ellers kan det godt blive lidt for smøret oppe i ganen. men super opskrift