tunfisk naturel á ca.200g2 ds. tunfisk naturel á ca.200g
200
g.
blødt smør200 g. blødt smør
1
dl.
creme fraiche 18%1 dl. creme fraiche 18%
1-2
tsk.
citronsaft1-2 tsk. citronsaft
0.5
tsk.
groft salt0.5 tsk. groft salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
brøndkarse brøndkarse
flûtes flûtes
Opskrift:
Hæld olien fra tunfisken. Mos tunfisken i en skål med elpisker eller gaffel.
Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag moussen til.
Fyld moussen i en postejform eller skål. Stil den tildækket i et køleskab i mindst ½ dag.
Pynt med brøndkarse før serveringen.
Tips:
Moussen behøver ikke nødvendigvis at stå i køleskab i en ½ dag. Den bliver nemmere at smøre ud hvis man gør det, man kan sagtens spises uden! Jeg ved det af egen erfaring.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(27 stemmer)
Opskriften er vist 40225 gange, og udskrevet 876 gange.
Kommentarer
mette - 2011-12-23 21:12:55 super, jeg tog "kun" 130 g smør i, ellers kan det godt blive lidt for smøret oppe i ganen. men super opskrift
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider