smør til at lægge på kagen25 g. smør til at lægge på kagen
flødeskum flødeskum
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. Skær rabarberne i små stykker. Kom frugten i et ovnfast fad. Bland sukker og kartoffelmel i en kop og drys det over frugten.
Kom mel i en skål og skær fedtstoffet i små stykker og bland det sammen. Kom dejen over rabarberne og læg smørklatter over.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i en ½ time.
Serveres med flødeskum.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8452 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Jette - 2009-05-16 13:46:49 Det er en lækker og meget nem opskrift - så prøv den lige, men husk lige sukkeret i smuldredejen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider