Kog vandet op med 3 dl. sukker. Blend de næsten optøede brombær med den lune sukkerlage. Sigt massen over en skål og stil skålen i fryseren. Rør med jævne mellemrum til isen er halvstivnet. Pisk æggehviderne stive, vend 1 dl sukker i og vend det i den halvfrosne sorbet. Isen fryses færdig og serveres i portionsglas eller som tilbehør til f.eks. tærte.
Tips:
Frysetid: I alt 5-6 timer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12502 gange, og udskrevet 227 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider