Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte sennepssild i eddikelage

Stegte sennepssild i eddikelage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn kok

Indsendt :


Stegte sennepssild i eddikelage, billede 4 Stegte sennepssild i eddikelage, billede 1 Stegte sennepssild i eddikelage, billede 2 Stegte sennepssild i eddikelage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 sildefiletter
 dijonsennep
 dildspidser
 rugmel
 smør
 salt
 peber
 
 Lage:
4 dl.eddike
1 dl.vand
150 g.sukker
4 laurbærblade
20 peberkorn
1 løg
 


Opskrift:

Vask sildefileterne godt og lad dem dryppe af. Fold sildefiletterne ud med skindsiden nedad, smør med dijonsennep og drys med grønne dildspidser, eller tørret dild. Fold filetterne sammen og vend dem i rugmel.

Steges i smør på en stor pande, drysses med salt og peber. Lægges til afkøling.

Lagen koges sammen og afkøles, hældes over de afkølede sild.

Løget skæres i ringe og lægges på, trækker i et par døgn og er så klar til servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 26044 gange,
og udskrevet 990 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu