Stegte sennepssild i eddikelage

Stegte sennepssild i eddikelage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn kok

Indsendt :
Stegte sennepssild i eddikelage, billede 4 Stegte sennepssild i eddikelage, billede 1 Stegte sennepssild i eddikelage, billede 2 Stegte sennepssild i eddikelage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 sildefiletter
 dijonsennep
 dildspidser
 rugmel
 smør
 salt
 peber
 
 Lage:
4 dl.eddike
1 dl.vand
150 g.sukker
4 laurbærblade
20 peberkorn
1 løg
 
Opskrift:
Vask sildefileterne godt og lad dem dryppe af. Fold sildefiletterne ud med skindsiden nedad, smør med dijonsennep og drys med grønne dildspidser, eller tørret dild. Fold filetterne sammen og vend dem i rugmel.

Steges i smør på en stor pande, drysses med salt og peber. Lægges til afkøling.

Lagen koges sammen og afkøles, hældes over de afkølede sild.

Løget skæres i ringe og lægges på, trækker i et par døgn og er så klar til servering.


karakterer:
Opskriften er vist 29166 gange,
og udskrevet 1045 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu