Dampet laks i ovn

Dampet laks i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Suzanne Brangstrup

Indsendt :      Red :
Dampet laks i ovn, billede 4 Dampet laks i ovn, billede 1 Dampet laks i ovn, billede 2 Dampet laks i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
  Dildsovs:
3 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Drys laks med salt og peber og kom dem i et fad, dryp citronsaft på.

Dildsovs:
Rør cremefraiche sammen med de finthakkede krydderurter og smag til ned salt og peber.

Fordel dildsovsen over laksen. Sæt den i ovnen ved 225 grader i et kvarter.

Servers med citronbåde og små kogte kartofler.


Mikroovn:
Dæk det over og mikroegnede fad med laksen med mikrofilm. Prik nogle huller i filmen, så dampen kan slippe ud. Sæt det i mikroovnen ved fuld effekt i 4 min.





karakterer:
Opskriften er vist 64327 gange,
og udskrevet 1215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8372 (1993 kcal)
KJ pr. Pers. 2093 (498 kcal)
Vægt ialt 1140 gram
Vægt pr. Pers. 285 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 734 KJ (174 kcal)
Protein 14.7 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 1.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu