Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fastelavnshorn eller –stænger

Fastelavnshorn eller –stænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
50 g.sukker
1 dl.lunken mælk
50 g.gær
1 æg
1 tsk.kardemomme
 
 Fyld:
300 g.revne æbler
1 tsk.kanel
25 g.sukker
50 g.korender
 røres sammen
 
 Pynt:
25 g.sukker
25 g.groft hakkede mandler
 


Opskrift:

Gæren opløses i den lunkne mælk, hvorefter melet og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der formes til en kugle og hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen rulles ud til et firkantet stykke, som deles diagonalt (til horn) eller på langs (til stænger). På hvert stykke anbringes halvdelen af æblefyldet. Dejen rulles sammen fra den brede ende mod den smalle. Formes til horn eller stænger, anbringes på en smurt plade og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Pensles med æggestrygelse og drysses med hakkede mandler og sukker. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

775




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3623 gange,
og udskrevet 56 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu