Kirsebær is

Kirsebær is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sarah Sayegh

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 pakkepiskefløde
0.5 dl.sukker
10 modne kirsebær
1 ispind el. noget i den retning
 
Opskrift:
Pisk fløden, med en håndmixer til den bliver det til ægte flødeskum Smag til med sukker, til skummen. Tag stilken af kirsebærrene, og skyl dem. Mos fem af bærrene, og læg dem i skummen, og mix det. Mos også de fem sidste bær. Smør skummen på en ispind med et tykt lag. Læg de moste bær på. Læg den i fryseren til den er frossen.

Tips:

Du kan prøve denne opskrift, men med andre bær/frugter: Jordbær, hindbær, blåbær, bananer og hyldebær.


karakterer:
Opskriften er vist 14077 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (57 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Peter  -  2013-07-17 17:31:54
Måske man bruger den mængde der skal til det antal is i den størrelse man ønsker !!! Ja jeg er selvfølgelig ikke is-smed men man må vel godt tænke selv.

Jow  -  2011-06-23 18:14:55
Haha ja det er lidt blankt det der ..

Kirsten  -  2009-07-18 23:56:58
En pakke piskefløde kan da købes mange steder, men spørgsmålet her må dog være, hvor meget der skal anvendes!

  -  2009-07-04 15:32:24
hvor pokker får man "en pakke piskefløde"....? dumt !!!