Kog linser ca. 25min
si dem og gem vandet.
Sauter porrer, guleroedder, champignon og loeg i olien.
Forvarm ovn 180*C.
Tilsaet linserne, krydderurter og tomater, laeg laag paa og lad det simre i 15-20min.
Laeg i et ildfast fad i lag, som paa vanlig vis, start med lidt mornay sauce, saa plader, saa liseblanding, saa mornay sauce, saa plader osv. slut af med linseblanding og evt. noget frisk hoevlet parmasan paa toppen.
Kommes i ovn og bages 30-60min ved 180 *C.
Tips:
Denne ret er vegetarisk og vi laver selv bechamelsovs af soyamaelk til denne ret da vi har medlemmer i familien som er lactose intollerente.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10957 gange, og udskrevet 136 gange.
Kommentarer
René - 2012-02-01 12:20:50 Hvorfor er det lige man skal gemme vandet? =)
Niels - 2009-02-16 16:59:47 Hvad skal jeg bruge linse vandet til?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider