Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Linse lasagne

Linse lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.skyllede brune linser
 olivenolie
450 g.porrer finthakket
2 guleroedder hakket
225 g.hakkede champignon
1 hakket loeg
2 ds.flaaede tomater
 oregano
 merian
 friske lasagne plader
1 pk.mornay sauce
 
Opskrift:
Kog linser ca. 25min si dem og gem vandet. Sauter porrer, guleroedder, champignon og loeg i olien. Forvarm ovn 180*C. Tilsaet linserne, krydderurter og tomater, laeg laag paa og lad det simre i 15-20min. Laeg i et ildfast fad i lag, som paa vanlig vis, start med lidt mornay sauce, saa plader, saa liseblanding, saa mornay sauce, saa plader osv. slut af med linseblanding og evt. noget frisk hoevlet parmasan paa toppen. Kommes i ovn og bages 30-60min ved 180 *C.

Tips:

Denne ret er vegetarisk og vi laver selv bechamelsovs af soyamaelk til denne ret da vi har medlemmer i familien som er lactose intollerente.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10957 gange,
og udskrevet 136 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

René  -  2012-02-01 12:20:50
Hvorfor er det lige man skal gemme vandet? =)

Niels  -  2009-02-16 16:59:47
Hvad skal jeg bruge linse vandet til?