Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Linse lasagne

Linse lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.skyllede brune linser
 olivenolie
450 g.porrer finthakket
2 guleroedder hakket
225 g.hakkede champignon
1 hakket loeg
2 ds.flaaede tomater
 oregano
 merian
 friske lasagne plader
1 pk.mornay sauce
 


Opskrift:

Kog linser ca. 25min si dem og gem vandet. Sauter porrer, guleroedder, champignon og loeg i olien. Forvarm ovn 180*C. Tilsaet linserne, krydderurter og tomater, laeg laag paa og lad det simre i 15-20min. Laeg i et ildfast fad i lag, som paa vanlig vis, start med lidt mornay sauce, saa plader, saa liseblanding, saa mornay sauce, saa plader osv. slut af med linseblanding og evt. noget frisk hoevlet parmasan paa toppen. Kommes i ovn og bages 30-60min ved 180 *C.

Tips:

Denne ret er vegetarisk og vi laver selv bechamelsovs af soyamaelk til denne ret da vi har medlemmer i familien som er lactose intollerente.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10586 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

René  -  2012-02-01 12:20:50
Hvorfor er det lige man skal gemme vandet? =)


Niels  -  2009-02-16 16:59:47
Hvad skal jeg bruge linse vandet til?