Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladekage med juice

Chokoladekage med juice, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linda adsersen Nielsen

Indsendt :


Chokoladekage med juice, billede 4 Chokoladekage med juice, billede 1 Chokoladekage med juice, billede 2 Chokoladekage med juice, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
350 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Appelsinjuice. konserves 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Æg og sukker piskes, smeltet margarine og de øvrige ingredienser tilsættes.

Dejen kommes i den lille bradepande (30 x 40 cm). Bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (83 stemmer)

Opskriften er vist 131927 gange,
og udskrevet 2719 gange.


Energi:
KJ total 22046 (5249 kcal)
KJ pr. Pers. 1837 (437 kcal)
Vægt ialt 1835 gram
Vægt pr. Pers. 152 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1201 KJ (286 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 11.8 gram
Kulhydrat 40.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helene  -  2019-03-01 20:52:27
Denne kage er helt fantastisk. Og laves helt efter bogen skal dog have lidt længere Tid i ovnen.


Stinne Caspersen  -  2018-10-18 12:51:32
Lavede halvanden portion og tilsatte 4 bananer. Det giver en super velsmagende og svampet kage .


Hofmann03  -  2017-01-28 12:14:37
Kan man udskifte natrium med bagepulver og kan man tilføje bananer og hvor meget bliver det omregnet til hvis man laver til 12 personer


anita  -  2017-01-28 11:57:36
Kan man bruge bagepulver og undlade natrium og kan man komme bananer i


Dk skovbær  -  2015-12-03 16:09:23
Kan denne kage godt fryses ned for lavdede den som muffins så den er nem at have med på en katte udstilling nu på søndag!?


Emma  -  2015-07-21 12:28:34
Vi har altid lavet den her kage hjemme hos min mor. Vi plejer at komme pålægschokolade på mens den er lun :)


  -  2013-04-12 08:26:39
For at få bedre appelsinsmag i så brug en friskpresset appelsinjuice med frugtkød i, så bliver smager fantastisk.


Cille  -  2012-11-21 15:50:04
Jeg putter 2 tsk bagepulver i, og tilsætter hakkede nødder og chokolade. Opskriften er rigtig god til muffins eller til lagkagebunde (bag her i en springform). Når kagen er kold sprøjter jeg chokoladesmørcreme på med en tyl.


lækkersulten  -  2012-07-09 20:08:52
Er det meget vigtigt med natrium? Eller kan man erstatte natriummen med noget helt andet?


Lotte  -  2012-02-11 17:22:40
Jeg laver hvid glasur og blander kokosmel i, det smager fantastisk med denne kage.


Else Marie Moos  -  2012-01-27 21:38:31
Jeg har brugt den i mange år til børnefødselsdag til drenge. Grøn glasur med diverse hvide streger til en fodboldbane. Sugerør bøjes til mål. Hvis jeg kan finde det en karamelfodbold. Slikkugler i spillernes farver. I øjeblikket er det aab mod barselona. Ja nu er det til barnebarn.


Per  -  2011-09-30 09:59:18
Blev ikke så høj, kunne godt tåle 5-10 min mindre i denne form, og måske laves i mindre form på fuld tid? Den smager ikke meget af appelsin trods appelsinjuicen, så hvis du ønsker mere appelsinsmag kunne du tilsætte reven appelsinskal (kun det gule).


Hverdagskokken  -  2011-05-14 17:36:04
Let og lave og nem at tilpasse nye ingrienser til


Misser  -  2010-10-11 13:48:55
Et lille tip beklæd kagen med pålægschokolade mens den er varm og drys med krymmel eller kokos det giver kagen et flot udtryk :)istedet for glasur, som er så almindeligt :)


Lille Mig  -  2010-10-03 11:50:00
MMMMMMMMMMM, den smager dejligt, men prøv med et par bananer! Det GUUUUUUUUUUF!


viki  -  2009-09-18 10:03:36
en rigtig god kage, ud over det der står i opskriften, hakkede jeg noget chokolade og kom i, dette smagte fantastisk. fra nu af bage vi en ordenlig potion af denne kage og kommer i fryseren til når vi får gæster eller bare er lækkersultne ;0) kan kun varmt anbefale denne kage


René Ryom  -  2009-06-16 13:10:56
Hej, jeg synes at denne kage er en yders dejlig kage, med en elskværdig aroma. Et stykke af denne kage, er som at tage en bid af himmelen.


selma  -  2008-02-05 22:27:00
kagen er rigtig nem og rigtig god