| |
|
Små hindbærkager
Små hindbærkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
300 | g. | hvedemel300 g. hvedemel | 250 | g. | margarine250 g. margarine | 75 | g. | sigtet florsukker75 g. sigtet florsukker | 1 | | æggeblomme1 æggeblomme | | | | | | Fyld: Fyld: | | | Hindbær- uden for sæsonen kan bruges frosne bær Hindbær- uden for sæsonen kan bruges frosne bær | | | | | | Gele: Gele: | 2 | dl. | varmt vand2 dl. varmt vand | 50 | g. | sukker50 g. sukker | 1-2 | dråber | rød frugtfarve1-2 dråber rød frugtfarve | 8 | | blade husblas8 blade husblas | | | |
| |
Alle ingredienserne til dejen æltes sammen.
Hviler ca. 1 time på et køligt sted, evt. køleskab.
Dejen rulles ud, og de små linseforme fores.
Bages lysebrune ved 225 grader C i 6-8 minutter.
Når kagerne er kolde, tages de af formen.
Fyldes med hindbær, der overhældes med den halvstive gele.
Som festlig afslutning sprøjtes en kant af flødeskum omkring de geleovertrukne hindbær.
Tips:
242
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11091 gange, og udskrevet 100 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Louise Hydenfeldt - 2008-06-14 15:14:51 Lækre kager, jeg anbefaler bare jordbær i stedet for hindbær - så smager de som dem fra bageren.
|
|