Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spanske kødboller

Spanske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :





Ingredienser:
 Kødboller:
300 g.oksekød hakket 2 gange
1 finthakket løg
2 fedhvidløg- finthakkede IKKE pressede
1 knsp.rosmarin
 salt
 peber
1 spsk.olivenolie
 
 Sauce:
3 tomater
2 spsk.sherry
1 knsp.rosmarin
1 kryddernellike
0.5 stang kanel
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kødboller:
Rør dette til en fars, del farsen og tril den til ca. 14 valnøddestore kugler. Varm olien på en pande, brun kødbollerne heri ca. 5 min., ryst panden godt af og til, så de ikke hænger i.

Sauce:
Skær tomaterne i små tern og kom dem ved kødbollerne sammen med vin, rosmarin, kanel og nellike. Lad det simre i et kvarters tid og smag til med salt og peber.

Tips:

Har man ikke sherry kan rødvin sagtens bruges.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15724 gange,
og udskrevet 265 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mads  -  2015-04-14 18:58:15
Lækker lækker ret, med en god smag. Jeg vil helt sikkert anbefale dene ret