Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rodfrugtsuppe med hakket oksekød

Rodfrugtsuppe med hakket oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lene

Indsendt :





Ingredienser:
 Lidtolie
2 løg kartofler
 pastinak
 persillerod
 gulerødder
0.5 tsk.paprika
1 l.oksebullion
250 g.hakket oksekød
2 spsk.sød chilisauce
1 ds.tomatpure
 fløde
 


Opskrift:

Brun kød og løg i lidt olie,må ikke klumpe Tilsæt paprika rodfrugter chilisauce og tomatpure, lad det simre i 10 min. Tilsæt oksebullion, lad det koge op og skum det. Lad det småsimre igen til rodfrugterne er møre, ca. 20 min. og server. Tilbehør: ostegarineret brød evt, pitabrød i kvarter fyldt med ost og så i ovnen. Vin: Årets hvidvin chardonnay




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 13770 gange,
og udskrevet 432 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lene, lindholm  -  2011-10-27 15:34:00
jamen alså det er jo ikke ligefrem en kage du laver, vel? go appetit.


Gorm  -  2011-10-20 12:13:39
Hvor kommer fløden ind i billedet? Den mangler i proceduren.


sussie  -  2010-03-24 10:59:56
rigtig dejlig fyldig og mætende suppe har fået mange roser for den.


Stella  -  2008-12-25 14:59:15
Nem at lave og meget velsmagende. Jeg har lavet en stor portion og frosset en del af portionen.-