Rodfrugtsuppe med hakket oksekød

Rodfrugtsuppe med hakket oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Lidtolie
2 løg kartofler
 pastinak
 persillerod
 gulerødder
0.5 tsk.paprika
1 l.oksebouillon
250 g.hakket oksekød
2 spsk.sød chilisauce
1 ds.tomatpure
 fløde
 
Opskrift:
Brun kød og løg i lidt olie,må ikke klumpe Tilsæt paprika rodfrugter chilisauce og tomatpure, lad det simre i 10 min. Tilsæt oksebouillon, lad det koge op og skum det. Lad det småsimre igen til rodfrugterne er møre, ca. 20 min. og server.

Tilbehør:
ostegratineret brød evt, pitabrød i kvarter fyldt med ost og så i ovnen.

Vin:
Årets hvidvin chardonnay





karakterer:
Opskriften er vist 16285 gange,
og udskrevet 510 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-27 15:34:00
jamen alså det er jo ikke ligefrem en kage du laver, vel? go appetit.

  -   2011-10-20 12:13:39
Hvor kommer fløden ind i billedet? Den mangler i proceduren.

  -   2010-03-24 10:59:56
rigtig dejlig fyldig og mætende suppe har fået mange roser for den.

  -   2008-12-25 14:59:15
Nem at lave og meget velsmagende. Jeg har lavet en stor portion og frosset en del af portionen.-