Rejer med løg og æg

Rejer med løg og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ida

Indsendt :

Ingredienser:
4 små løg eller 2 store
 Karry
 ca 10 - 15 rejer pr kuvert
4 æg
 
Opskrift:
Løgene svitses i en gryde til de er bløde, men ikke brune. Løgene køler lidt af og rejer tilsættes. Herefter tilsættes karry indtil massen har en let orange farve og dufter godt af karry. (man kan selv bestemme hvor stærk retten skal være)

Massen hældes op i små ildfaste skåle og et æg krydret med lidt salt og peber hældes i hver skål. (enten pisket eller hele som blomme og hvide.)

Skålene sættes ind i ovnen ved 200 grader og bager indtil ægget er stift og gyldent på overfladen.

Tips:

Det er godt at have noget ved bordet til at holde rundt om de små skåle som retten serveres i, da de er meget varme.


karakterer:
Opskriften er vist 8224 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jørgen Jensen  -  2010-01-24 11:13:08
Retten er nem den er spændende og det smager godt MEN Æggene brænder fast i skålene også selvom jeg prøvede at lave det i vandbad. Næste gang vil jeg prøve enten nogle engangsskåle eller putte bagepapir i skålene.