ca 10 - 15 rejer pr kuvert ca 10 - 15 rejer pr kuvert
4
æg4 æg
Opskrift:
Løgene svitses i en gryde til de er bløde, men ikke brune.
Løgene køler lidt af og rejer tilsættes.
Herefter tilsættes karry indtil massen har en let orange farve og dufter godt af karry. (man kan selv bestemme hvor stærk retten skal være)
Massen hældes op i små ildfaste skåle og et æg krydret med lidt salt og peber hældes i hver skål. (enten pisket eller hele som blomme og hvide.)
Skålene sættes ind i ovnen ved 200 grader og bager indtil ægget er stift og gyldent på overfladen.
Tips:
Det er godt at have noget ved bordet til at holde rundt om de små skåle som retten serveres i, da de er meget varme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8086 gange, og udskrevet 133 gange.
Kommentarer
Jørgen Jensen - 2010-01-24 11:13:08 Retten er nem den er spændende og det smager godt
MEN Æggene brænder fast i skålene også selvom jeg prøvede at lave det i vandbad. Næste gang vil jeg prøve enten nogle engangsskåle eller putte bagepapir i skålene.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider