Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejer med løg og æg

Rejer med løg og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ida

Indsendt :





Ingredienser:
4 små løg eller 2 store
 Karry
 ca 10 - 15 rejer pr kuvert
4 æg
 


Opskrift:

Løgene svitses i en gryde til de er bløde, men ikke brune. Løgene køler lidt af og rejer tilsættes. Herefter tilsættes karry indtil massen har en let orange farve og dufter godt af karry. (man kan selv bestemme hvor stærk retten skal være)

Massen hældes op i små ildfaste skåle og et æg krydret med lidt salt og peber hældes i hver skål. (enten pisket eller hele som blomme og hvide.)

Skålene sættes ind i ovnen ved 200 grader og bager indtil ægget er stift og gyldent på overfladen.

Tips:

Det er godt at have noget ved bordet til at holde rundt om de små skåle som retten serveres i, da de er meget varme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7566 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jørgen Jensen  -  2010-01-24 11:13:08
Retten er nem den er spændende og det smager godt MEN Æggene brænder fast i skålene også selvom jeg prøvede at lave det i vandbad. Næste gang vil jeg prøve enten nogle engangsskåle eller putte bagepapir i skålene.