Kommentarer
Lisbeth - 2017-12-22 00:35:29 Jeg kom en smule vaniljesukker og et par spsk fløde i dejen. Så samlede den sog som en drøm og de smagte godt. Jeg puttede også en knifspids hjortetaksalt i for at få dem ekstra sprøde. Jef fik ca 55 ud af portionen.
Thor - 2011-07-26 23:39:13 Ja, finskbrød er altid godt... Også disse..
Per - 2008-12-20 18:12:14 Vi bagte småkagerne samme dag da vi var bange for at dejen ville blive for hård og svær at arbejde med efter en nat i køleskabet, det gik i hvert fald fint.
lilla - 2008-12-10 15:54:50 de smager super godt, hvis man putter 1½-2 tsk. vaniliesukker i!
Livi - 2008-04-10 18:00:24 findskbødet er rart i munden og bliver aldrig brændt på
Nina M - 2008-01-04 14:59:47 Nemt og godt. Kan stærkt anbefales. Trykkede dem flade på bagepapir, så kunne de let løsnes fra underlaget uden at formen af finskbrødene tog skade. Kunne her fint skæres i rette størrelser. Lavede dem ikke så store (ca. 2x5 cm) så de var i nogenlunde mundrette størrelser.
|