Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mandarinrand med hønsesalat

Mandarinrand med hønsesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 blade husblas
3 dl.mandarinjuice
3 dl.mandarinsaft
 citronsaft
200 g.mandarinfiletter
 
 Hønsesalat:
 Fyld:
600 g.hønsebryst
1 ds.snittede aspages
 
 Dressing:
2.5 dl.mayonaise
1.5 dl.cream fraice 18%
1 spsk.sød fransk sennep
0.5 tsk.sukker
 salt
 peber
0.5 tsk.karry
 
 Servering:
 Grøn salat
 


Opskrift:

Rand:
Læg husblasen i blød i koldt vand. Kom mandarinsaft, juice og citronsaft i en gryde. Lad det varme op. Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas. Rør den helt ud.

Hæld ananasgeleen i en randform og fordel derefter mandarinfiletterne i geleen.

Stil den på køl et døgn.

Hønsesalat:
Hønsekød koges og afkøles. Skæres derefter i terninger. Aspages sigtes så væden går fra.

Dressinge:
Mayonaisen, sukker, sennep, salt og peber samt karry røres sammen, og tilsættes cream fraice. Hønsekød og aspages kommes i og røres forsigtigt rundt.


Servering:
Snit den grønne salat og læg den på et fad. Vend randene ud ovenpå salaten og fyld midten med hønsesalaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 25024 gange,
og udskrevet 1010 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lotte M. Carlsen  -  2009-03-20 14:25:59
Opskriften er til 6 til 7 personer


Pia Hansen  -  2008-12-28 18:25:22
Hvor mange personer er denne opskrift beregnet til....


  -  2008-12-28 18:24:16
Hvor mange personer er denne opskrift til...


Lotte M. Carlsen  -  2008-09-23 17:03:35
Man kan også supplere med ælblejuice eller hvidvin, så man får den rigtigt mængde væske. Det er bare en super lækker forret, der gør lykke hvergang.


Per  -  2006-12-06 11:11:37
Opskriften her er oprindeligt en ananasrand som jeg har omskrevet til mandariner, for at få 3 dl mandarinjuice, kan det være man skal åbne en ekstra dåse med mandarinsnitter, og presse saften af dem, eller også bruge appelsinjuice.