Kanelstænger (Sønderjysk)

Kanelstænger (Sønderjysk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :

Ingredienser:
4 æg
500 g.sukker
1 spsk.fedt
500 g.hvedemel
1 spsk.kanel
1 tsk.hjortetaksalt
 
Opskrift:
Æg røres med sukker. Kanel, hjortetaksalt og mel tilsættes, og til sidst æltes fedtet i. Dejen trilles i pølser, der trykkes flade og udskæres i aflange stænger, som bages ved 200 grader i ca. 13 min.


karakterer:
Opskriften er vist 7014 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2018-12-10 12:48:39
Fedt - er det smør eller svinefedt?

Helle  -  2016-02-21 14:52:46
Af denne portion kan man fylde 2,5 bageplade. Pølserne skal være på tykkelse med en herre- tommeltot😊

Elsebeth Hansen  -  2013-06-13 13:46:54
Jeg ville gerne vide hvor mange smaakager ca. der bliver af dejen da jeg er nybegynder i at bage smaakager