Sarah Bernhard

Sarah Bernhard, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.mandler
3.5 dl.sukker
2 små eggehviter
 
 Krem:
200 g.smør eller margarin
3 dl.flormelis
2 eggeplommer
1 platkokesjokolade
 
 Glasur:
1.5 pl.kokesjokolade
2 spsk.smeltet smør
 
Opskrift:
Skåld mandlene og maldem på mandelkvern. Pisk sammen eggehvitene og bland med mandler og sukker. Formes til valnøttstore kuler og settes på plate. Stekes ved 200 grader i ca. 15-20 min. De skal være lett gyldne. Avkjøles på rist.

Krem:
Rør smør og sukker hvitt, ha i eggeplommen og sjokoladen som er hakket. Smør kremen i topper på kakene. Til sist smeltes sjokolade og smør over vannbad. Smør glasuren over kremen.

Tips:

Kakene kan oppbevares kjølig i tett boks eller fryses.





karakterer:
Opskriften er vist 6522 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu