Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kråse supppe

Kråse supppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : DamMi

Indsendt :





Ingredienser:
3 Kråser
 Suppevisk
 Blandede rødder
 Svesker
 Æbler
 Eddike
 Sukker
 Melboller
 


Opskrift:

Til Kraasemaden henhører: Hals, det yderste Led af Vingerne, Hjærte, Lever og Kraase samt Hoved og Fødder. Paa Fødderne skænkes kogende Vand, den gule Hinde flaades af og Kløerne afbrækkes; Hovedet flækkes og renses, Hjærnen og Øjnene tages ud, Tungen skrabes og Næbet hugges af; Kraasen flækkes og rengøres og den hvide Hud skæres af; det hele skylles godt og sættes over Ilden for at koges. Naar Suppen har afskummet, kommes en Suppevisk paa, og Suppen koger en god Time, derefter sies den og koger da med smaat skaarne Rødder, Svedsker og skrællede, ituskaarne Æbler indtil de er møre. Kraasemaden holdes imens varm og spises til Suppen, som tillaves med Eddike og Sukker efter Smag, og herpaa kommes Melboller, kogt i Vand. Man kan ogsaa spise Kraaserne efter Suppen med en eller anden Sauce til. 3 Gaase- eller 4 Andekraaser. Kraaserne sættes over Ilden med 2½ à 3 Potter Vand.

Tips:

Rigtig lækkert som hovedret! i skal prøve det!







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8319 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu