Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grevefedt

Grevefedt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Krydderfedt

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 spæk
 løg
 
Opskrift:
Spækket hakkes groft gennem kødmaskinen, kommes i stegegryden med mange løg, og steges/smeltes til de er gyldne. Hvorefter greverne sies fra, og fedtet stilles koldt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 16488 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

sundegade  -  2011-12-09 12:36:07
Jeg bruger selv metoden, fra Mortensandet intil Jul samler jeg fedt. Ca 1 l. fedt. 1 stort løg, 2 dl. baconsmulder. 1 æble, timian, salt og peber.Så bliver det ikke bedre.

C. Larsen  -  2009-11-22 01:22:19
Gratis fedt med grever. Jeg har mange gange prøvet at lave fedt med grever sådan: Fedt fra bacon, almindeligt fedt smeltes og revet løg kommes i (skal være varm fedt.), så knuser jeg flæskesvær meget småt i en pose, og tilsætter fedtet og lader det størkne - man kan ikke smage forskel, og man har jo ofte smeltet fedt fra stegt bacon, kyllingeskind m.v. i overskud. Supernemt og meget billigt, ellers vilde fedtet jo bare ende i skraldespanden, men efter en tur i køleskabet, kan du ikke smage forskel, så på den made er det gratis.

Per  -  2006-12-02 21:58:17
Grevefedt skal efter mine oplysninger indeholde fedtegrever, men jeg ved ikke hvor mange, om man i det hele taget behøver at si fedtet