Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratineret Laksefilet

Gratineret Laksefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : eriko

Indsendt :





Ingredienser:
225 g.Laksefileter (2 stk.)
2 spsk.Citronsaft (Brug evt også revet Citronskal)
50 g.Smør blødgjort
2-3 skiverFranskbrød smuldret og uden skorpe
3 spsk.Hakket Persille. ( Har med held brugt Dildspidser)
1 Hakket skalotteløg
1 spsk.Hvidvinseddike
1.5 dl.Fiskeboullion
 


Opskrift:

Læg Laksen i et lille, smurt, ovnfast fad og dryp med citronsaft. Rør smørret med brødkrummer, hakket løg og persille. Krydr m. salt og peber. Smør blandingen på oversiden af fisken. Hæld fiskeboullion og hvidvinseddike ved og sæt fadet i den forvarmede ovn (250 gr.C) i 10 min. Skru ned til 200 gr.C i 5 min. Kan serveres med nye kartofler.

Tips:

Uhm ! Med nye kartofler til, kan den godt gå som hovedret, hvis man ikke er grovspiser.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11538 gange,
og udskrevet 239 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peri  -  2014-11-05 22:22:17
En rigtig rigtig god ret. Umiddelbart til karakteren 8, men med en lille oppiftning (drysset med lidt salt og fennikel under gratineringen og serveret med Knorrs hollandaisesauce tilberedt delvis med væden fra fisken) er den absolut til karakteren 10.