Citronsaft (Brug evt også revet Citronskal)2 spsk. Citronsaft (Brug evt også revet Citronskal)
50
g.
Smør blødgjort50 g. Smør blødgjort
2-3
skiver
Franskbrød smuldret og uden skorpe2-3 skiver Franskbrød smuldret og uden skorpe
3
spsk.
Hakket Persille. ( Har med held brugt Dildspidser)3 spsk. Hakket Persille. ( Har med held brugt Dildspidser)
1
Hakket skalotteløg1 Hakket skalotteløg
1
spsk.
Hvidvinseddike1 spsk. Hvidvinseddike
1.5
dl.
Fiskeboullion1.5 dl. Fiskeboullion
Opskrift:
Læg Laksen i et lille, smurt, ovnfast fad og dryp med citronsaft. Rør smørret med brødkrummer, hakket løg og persille. Krydr m. salt og peber. Smør blandingen på oversiden af fisken. Hæld fiskeboullion og hvidvinseddike ved og sæt fadet i den forvarmede ovn (250 gr.C) i 10 min. Skru ned til 200 gr.C i 5 min.
Kan serveres med nye kartofler.
Tips:
Uhm ! Med nye kartofler til, kan den godt gå som hovedret, hvis man ikke er grovspiser.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11762 gange, og udskrevet 263 gange.
Kommentarer
Peri - 2014-11-05 22:22:17 En rigtig rigtig god ret. Umiddelbart til karakteren 8, men med en lille oppiftning (drysset med lidt salt og fennikel under gratineringen og serveret med Knorrs hollandaisesauce tilberedt delvis med væden fra fisken) er den absolut til karakteren 10.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider