Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikossauce II

Abrikossauce II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :




Ingredienser:
2-2.5 spsk.sukker
70 g.tørrede abrikoser
4-5 appelsiner saft heraf
2 hele sorte peberkorn
 


Opskrift:

Smelt sukkeret i en gryde ved middelvarme. Når sukkeret har karamelfarve piskes appelsinsaft i, tilsæt abrikoser skåret i snitter og 2 peberkorn,lad simre i ca. 5 min. Abrikoserne kan forinden opblødes i lidt af appelsinsaften.

Før servering fjernes peberkornene, serveres ved ca. 30-40 grader til is.

Tips:

Smager som GrandMarnier.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8637 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu