Smelt sukkeret i en gryde ved middelvarme.
Når sukkeret har karamelfarve piskes appelsinsaft i, tilsæt abrikoser skåret i snitter og 2 peberkorn,lad simre i ca. 5 min. Abrikoserne kan forinden opblødes i lidt af appelsinsaften.
Før servering fjernes peberkornene, serveres ved ca. 30-40 grader til is.
Tips:
Smager som GrandMarnier.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9496 gange, og udskrevet 133 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider