Abrikossauce II

Abrikossauce II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :

Ingredienser:
2-2.5 spsk.sukker
70 g.tørrede abrikoser
4-5 appelsiner saft heraf
2 hele sorte peberkorn
 
Opskrift:
Smelt sukkeret i en gryde ved middelvarme. Når sukkeret har karamelfarve piskes appelsinsaft i, tilsæt abrikoser skåret i snitter og 2 peberkorn,lad simre i ca. 5 min. Abrikoserne kan forinden opblødes i lidt af appelsinsaften.

Før servering fjernes peberkornene, serveres ved ca. 30-40 grader til is.

Tips:

Smager som GrandMarnier.


karakterer:
Opskriften er vist 9800 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu