Pil løget, og hak det fint.
Skær peberfrygten i små tern.
Varm olien, steg løget til det er klart.
Rør parika i.
Tilsæt vineddike, bouillon, peberfrugt, tomat og kartofler.
Bland det hele godt.
Lad simre i 10 minutter.
Smag til med salt, peber og evt. mere paprika.
Servers med en klat creme fraiche på.
Tips:
Kan både spises som hovedret på "kødløse" dag og som tilbehør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5506 gange, og udskrevet 110 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider