Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syrlig Lammegryde med små løg

Syrlig Lammegryde med små løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750-1000 g.lammebov eller bryst.
1-2 spsk.smør eller magarine.
1 posesmå frosne løg eller 250 g friske.
2 dl.grønsagsbouillon
1 helthvidløg
1.5-2 dl.creme fraich
 salt
 hvid peber
2 tomater
1 bdt.persille
 


Tilbehør:
løse ris og dampede grønsager, f.eks. gulerødder og blomkål.
Opskrift:

Skrab kødet med en bordkniv.
Brun fedtstoffet i en stegepande, kom halvdelen af kødet i og lad det blive let brunet over det hele. Læg kødet over i en gryde.

Brun resten af kødet samt løgene og kom det hele i gryden.
Hæld bouillonen i stegepanden pisk det godt og hæld skyen i gryden.
Lad kødet simre, til det let lader sig løsne fra benene, ca. 30 min.

Pil hvidløgsfedene og kom dem i gryden.
Lad gryden simre yderligere i 5 min.
Rør creme fraiche i og smag til med salt og nymalet peber.

Skær et kryds i tomaterne og læg dem i kogende vand i 15 - 20 sek.
Dyp dem hurtigt i koldt vand og flå dem, skær dem i mindre stykker og fjern kernerne.

Skyl persillen og hak den groft.
Bland tomat og det meste af persillen i gryden. Lad det hele blive varmt og drys med resten af persillen







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4444 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu