Rør kødet sejt med salt(altid)elpisker.
Riv løget i farsen,tilsæt æg,mælk,mel og peber.Røres godt sammen.
Form farsen til frikadeller og steg dem gyldenbrune.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 13207 gange, og udskrevet 386 gange.
Kommentarer
Ærensgaard - 2012-07-19 17:20:54 Tilsæt 1 fintreven æble + lidt timian og de smager fantsstisk
Kim Vindahl - 2009-12-06 00:01:31 Kan man brug Multe med samme opskrift
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider