Karrysuppe med ris og tomat

Karrysuppe med ris og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 løg
2 æbler
1 gulerod
1 lille stk selleri
1 spsk.tomatpure
0.5 poulard
 laurbærblade
 timian
1 l.suppe
 salt
 peberkorn
 karry
5 dl.piskefløde
 
 Garniture:
100 g.ris
 poulardkød
 
Opskrift:
Poularen koges i vand med lidt salt og tages op når kødet er mørt fonden spædes til der er en liter og tilsættes en bouillionterning. I en gryde sauteres følgende groftskåret urter løg æbler gulerod selleri laurbærblade timian peberkorn og karry bagefter tilsættes et par spks mel og tomatpuree når melet og tomaten er rørt ind i grøntsagerne tilsættes suppen og koger herefter i ca1/2 time passeres gennem en trådsigte og koger i ca3-5 min sammen med piskefløden. Garniture i suppen 100 g ris kogt i vand poulardkød i terninger.


karakterer:
Opskriften er vist 10456 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu