Poularen koges i vand med lidt salt og tages op når kødet er mørt fonden spædes til der er en liter og tilsættes en bouillionterning.
I en gryde sauteres følgende groftskåret urter
løg æbler gulerod selleri laurbærblade timian peberkorn og karry
bagefter tilsættes et par spks mel og tomatpuree
når melet og tomaten er rørt ind i grøntsagerne tilsættes suppen og koger herefter i ca1/2 time passeres gennem en trådsigte og koger i ca3-5 min sammen med piskefløden.
Garniture i suppen
100 g ris kogt i vand poulardkød i terninger.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 10263 gange, og udskrevet 155 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider