lidt sødmælk hvis dejen bliver for tyk evt. lidt sødmælk hvis dejen bliver for tyk
margarine til stegning margarine til stegning
Opskrift:
Mel, salt, sukker, æggeblommer og kærnemælk piskes godt sammen. Hvis dejen er for tyk tilsættes lidt sødmælk. Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen med en ske eller dejskraber.
Æbleskiverne bages ved middelvarme i æbleskivepande. Husk at smelte en lille klat margarine i hvert hul og vend æbleskiverne flere gange under bagningen. Når de er gyldenbrune er de færdige.
Tips:
Hold æbleskiverne varme i et fad i ovnen ved ca. 100 grader, overdæk med staniol.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 15586 gange, og udskrevet 495 gange.
Kommentarer
lx2ba - 2010-12-17 22:09:43 Jo, Egon, det kan man da godt, når der er æg i!
Egon - 2008-01-07 21:13:13 Man kan da ikke bage uden hævelse
Birger - 2007-11-15 17:33:22 For at give lidt mere "smag" tilsatte jeg 1 teskf. vanillesukker og ½ teskf. stødt kardemomme; men opskriften er absolut meget god allerede!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider