Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokoladeovertræk til kager, is og andet

Chokoladeovertræk til kager, is og andet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.Piskefløde
60 g.glukosesirup
250 g.mørk chokolade 56%
 
Opskrift:
Kog fløde og glukosesirup op i en lille kasserolle.

Hak chokoladen meget fint imens og kom den i en lille skål. Hæld halvdelen af den varme fløde over chokoladen og rør rundt med små bevægelser, så chokoladen opløses, og massen bliver homogen.

Tilsæt resten af fløden lidt ad gangen, mens du rører rundt, og benyt overtrækket med det samme.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18716 gange,
og udskrevet 211 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mig selv  -  0000-00-00 00:00:00
det er bare det bedste