Opløs gæren i lunken vand
Sigt mel i en skål, hæld det opløste gær ned midt i og blande med mel, langsomt fra midten.
Langsomt tilføje lunken vand og salt, ælt dejen til den laver bobler, dejen burde ikke hænge ved skålen mere.
Mel dejen, form dejen til en lang rulle, skær den i 30 centimeter stykker.
Form Brezels.
Hviler i 10 min.
Kog vand og tvekulsurt natron, lad Brezels glide ned i det kogende vand og tage op efter halv minut.
Læg dem på en smurt bageplade, drysses med groft salt og bages midt i forvarmet bageovn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(23 stemmer)
Opskriften er vist 36104 gange, og udskrevet 883 gange.
Kommentarer
- 2013-09-16 19:54:42 Hvormeget skal de have i ovnen og hvad skal ovnen stå på??
- 2011-05-20 18:08:41 Det var da en elendig opskrift! hverken mål på det ene eller det andet.. hmmm
gitte - 2008-10-30 11:33:09 kan man bruge alm. Natron???
- 2008-10-01 18:14:29 Er lige kommet hjem fra oktoberfest i münchen, og der bliver de solgt og der bliver solgt mange, når jeg har prøvet opskriften så vender jeg tilbage med en karakter.
henrik - 2008-06-17 11:37:16 Et anden opskrift siger 20 min ved 160-180 grader.
Kbdut - 2007-11-05 10:35:09 Hvor lang tid skal de bages og ved hvilken temperatur
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider