Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brezel - Saltkringle

Brezel - Saltkringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Per K.

Indsendt :





Ingredienser:
40 g.gær
500 g.hvedemel
 salt
5 g.tvekulsurt natron
 vand
25 g.groft salt
 


Opskrift:

Opløs gæren i lunken vand Sigt mel i en skål, hæld det opløste gær ned midt i og blande med mel, langsomt fra midten. Langsomt tilføje lunken vand og salt, ælt dejen til den laver bobler, dejen burde ikke hænge ved skålen mere. Mel dejen, form dejen til en lang rulle, skær den i 30 centimeter stykker. Form Brezels. Hviler i 10 min.

Kog vand og tvekulsurt natron, lad Brezels glide ned i det kogende vand og tage op efter halv minut. Læg dem på en smurt bageplade, drysses med groft salt og bages midt i forvarmet bageovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (23 stemmer)

Opskriften er vist 34565 gange,
og udskrevet 861 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-09-16 19:54:42
Hvormeget skal de have i ovnen og hvad skal ovnen stå på??


  -  2011-05-20 18:08:41
Det var da en elendig opskrift! hverken mål på det ene eller det andet.. hmmm


gitte  -  2008-10-30 11:33:09
kan man bruge alm. Natron???


  -  2008-10-01 18:14:29
Er lige kommet hjem fra oktoberfest i münchen, og der bliver de solgt og der bliver solgt mange, når jeg har prøvet opskriften så vender jeg tilbage med en karakter.


[email protected]  -  2008-06-17 11:37:16
Et anden opskrift siger 20 min ved 160-180 grader.


[email protected] com  -  2007-11-05 10:35:09
Hvor lang tid skal de bages og ved hvilken temperatur