| |
|
Nøddekage med chokolade-orangecrem
Nøddekage med chokolade-orangecrem, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
5 | | æggehvider5 æggehvider | 250 | g. | sukker250 g. sukker | 250 | g. | finthakket hasselnødder250 g. finthakket hasselnødder | | | | | | Fyld: Fyld: | 2.5 | dl. | piskefløde2.5 dl. piskefløde | | | saft og skal af 1 appelsin (efter smag) saft og skal af 1 appelsin (efter smag) | 100 | g. | chokolade100 g. chokolade | | | |
| |
Pisk æggehviderne meget stive og pisk herefter sukkeret lidt efter lidt. Vend forsigtig de hakkede nødder i marengsen.
Smør 2 springforme godt og fordel nøddemasse i formene. Bages ved 175` i ca. 45 min. midt i ovnen
Pisk fløden stiv og smelt chokoladen lad det afkøle let.
appelsinsaften og skal røres i.
når bundene er kolde lægges de sammen med cremen. Kagen kan pyntes med kiwi eller appelsin og pynte chokoladeevt. sprøjtes med flødeskum.
ps bundene er fryseegnede.
den er ikke så god hvis man er på skrump
Tips:
kan bruges til dessert så vel som til kaffe
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5498 gange, og udskrevet 110 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|