Sennepssild

Sennepssild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.små sild
1.5 dl.vand
0.75 dl.æbleeddike
2 tsk.eddike
 
 Sauce:
3 spsk.sukkerfri sennep
3 spsk.Hermesetas Dryslet eller 1.5 tsk. Hermesetas Flydende
1 tsk.salt
1 spsk.æbleeddike
0.5 dl.olie
2 spsk.vand
 klippet dild
 
Opskrift:
Skær fileterne i stykker eller lad dem være hele. Bland vand, æbleeddike og salt til en lage og hæld den over silden. Lad det stå koldt i ca. 3 timer. Til saucen røres alle ingredienserne i senneppen i nævnte rækkefølge. Hæld saucen over silden og lad den stå koldt i ca. 1 døgn før servering.


karakterer:
Opskriften er vist 22859 gange,
og udskrevet 301 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Erfaren diabetiker  -  2008-11-19 19:37:23
Der er så lidt sukker i almindelig sennep, at det godt kan bruges.