fedtstof til vaffeljernet fedtstof til vaffeljernet
Opskrift:
Nødderne ristes i ovnen ca. 5-10 minutter, indtil skallen nemt kan pilles af, de blendes eller rives fint. Smørret og sukkeret røres med æggeblommer, mel og bagepulver, mælk og grand marnier tilsættes, krydder med lidt salt. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen, til sidst tilsættes hasselnødderne
Tips:
Serverses gerne med gløgg...
God ved juletid....
Mums og god fornøjelse...
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 7023 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
christina - 2006-12-27 00:06:47 Hmmm, mangler der ik nogle ingredienser??? Man ved jo ik hvor meget der skal i af noget...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider