Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Risotto med brissel

Risotto med brissel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
180 g.ris (af fino-typen)
100 g.løg
180 g.kalvebrisler
40 g.parmaskinke
30 g.parmesan
24 g.olivenolie
2 dl.hvidvin
 salt
 peber
 
 


Opskrift:

Hak løget fint og steg det gyldent i olivenolien på meget svag varme. Tilsæt skinken (minus fedt) skåret i korte strimler, og derefter risen. Spæd til med 1 dl hvidvin. Kog risen mør ved at røre jævnligt rundt og fortsæt med at spæde til med vand eller bouillon. Smag til med salt og peber.

Kog imens kalvebrislen, fjern evt. hinde, og skær den i små stykker. Brun stykkerne i olivenolie, tilsæt salt, peber og resten af hvidvinen. Brislen skal kun have få minutter.

Hæld risen i serveringsgryden, bland olivenolien og halvdelen af osten i og læg brislen med sin sovs ovenpå. Lidt ost på hver tallerken.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16864 gange,
og udskrevet 256 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-04-24 19:38:22
Kan man bruge noget i stedet for brissel