Tunfiskepaté

Tunfiskepaté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 ds.tun i olie
250 g.champignoner
1 lille formfranskbrød
6 æg
4 dl.cremefraiche 18%
1 lille bundt dild
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hæld væden fra tunfisken. Rens svampene og hak dem groft. skær skorpen af brødet og skær det i terninger.

Pisk æg og cremefraiche sammen i en skål og lad brødet bløde ud heri. Tilsæt tun, klippet dild, salt, peber og champignoner.

Læg bagepapir i en sandkageform på ca.1½ l og hæld blandingen i.

Bag patéen i ovnen i vandbad ca. 1 time ved 200 grader.

Tips:

Pynt patéen med rejer og citronbåde og servér den med en skål blandet salat.





karakterer:
Opskriften er vist 15269 gange,
og udskrevet 447 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-01 13:21:32
Vil mene den skal serveres kold, laves dagen før og køle helt ned, kan så også skæres i skiver og pyntes.

  -   2008-11-30 20:46:35
serverer man den varm eller kold?

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem at lave og smager fantastisk.

  -   2005-01-01 01:01:01
Supergod til Julefrokostbordet.