Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tunfiskepaté

Tunfiskepaté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
3 ds.tun i olie
250 g.champignoner
1 lille formfranskbrød
6 æg
4 dl.creme fraice 18%
1 lille bundt dild
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hæld væden fra tunfisken. Rens svampene og hak dem groft. skær skorpen af brødet og skær det i terninger.

Pisk æg og cremefraice sammen i en skål og lad brødet bløde ud heri. Tilsæt tun, klippet dild, salt, peber og champignoner.

Læg bagepapir i en sandkageform på ca.1½ l og hæld blandingen i.

Bag patéen i ovnen i vandbad ca. 1 time ved 200 grader.

Tips:

Pynt patéen med rejer og citronbåde og servér den med en skål blandet salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (16 stemmer)

Opskriften er vist 13126 gange,
og udskrevet 410 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Benthe  -  2012-04-01 13:21:32
Vil mene den skal serveres kold, laves dagen før og køle helt ned, kan så også skæres i skiver og pyntes.


Margareta  -  2008-11-30 20:46:35
serverer man den varm eller kold?


Morten  -  0000-00-00 00:00:00
Nem at lave og smager fantastisk.


Madfar  -  0000-00-00 00:00:00
Supergod til Julefrokostbordet.