Springerle

Springerle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.Fint sukker
500 g.Hvedemel
4 Æg
0.5 citron Reven skal heraf
1 Spsk.Anis
 
Opskrift:
Sukker og æg røres ½ til 1 time Reeven citronskal tilsættes og melet sigtes i dejen Dejen hældes på et bræt og æltes til en smidig dej, som stilles kold 1-2 timer. Derefter udrulles dejen ¾ cm tyk. Træmodellerne pensles let med stivelse og mindre dejstykker presses i. Hiv dem forsigtig ud af formen, skær dem tilrette eller brug et dejhjul. Lad de små dejbilleder tørre på brættet i 2-3 dage.

Bagepladen fedtes tynd, anis kan strøs hen over og Springerle skal bages ved svag varme.


karakterer:
Opskriften er vist 3712 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu