Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Springerle

Springerle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.Fint sukker
500 g.Hvedemel
4 Æg
0.5 citron Reven skal heraf
1 Spsk.Anis
 


Opskrift:

Sukker og æg røres ½ til 1 time Reeven citronskal tilsættes og melet sigtes i dejen Dejen hældes på et bræt og æltes til en smidig dej, som stilles kold 1-2 timer. Derefter udrulles dejen ¾ cm tyk. Træmodellerne pensles let med stivelse og mindre dejstykker presses i. Hiv dem forsigtig ud af formen, skær dem tilrette eller brug et dejhjul. Lad de små dejbilleder tørre på brættet i 2-3 dage.

Bagepladen fedtes tynd, anis kan strøs hen over og Springerle skal bages ved svag varme.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3152 gange,
og udskrevet 50 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu