Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frankfurter Brenten

Frankfurter Brenten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.smuttede fint hakkede mandler
375 g.sukker
0.5 citron Saft heraf
 lidtvand
100 g.hvedemel
125 g.sukker
1 æggehvide
 


Opskrift:

375g sukker, citron og et par dråber vand ristes på svag varme så længe, indtil massen er tør. Efter dejen er afkølet ælges dejen med mel og 125g sukker. Dejen smuldres og æggehviden indarbejdes. Udrul dejen på sukker, stil den kold, pres dejstykker i træformerne, lad de små billeder tørre til næste dag, derefter bages de ved svag varme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6819 gange,
og udskrevet 52 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-11-04 18:32:51
ohr hvad det er en underlig opskrift... hvad er det???


Pips  -  2009-04-26 06:57:31
Øhh... Hvilke træforme - hvor længe skal de bages ved hvor mange grader??? Kan de mon spises, eller er de bare til pynt???