Tebirkes (de gode gamle)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jane Indsendt : Red : |
|
|
Bland smør og mælk. Rør gæren i og tilsæt de øvrige ingredienser ælt godt.
Rul dejen ud ca. 20x65 cm. Fold dejen så der bliver 3 lag og pensel "midten" med æg, inden den sidste side bliver foldet over. Pensel igen med æg, og strø birkes på. Del dejen i 12 og lad dem hæve cirka 30 min, og bag derefter i varm ovn ved 220 grader i cirka 12-15 minutter. Tips: Tebirkes er velegnede til frysning, og det tager 5 minutter at blande dejen, og man får et super resultat |
|
Opskriften er vist 23111 gange,
og udskrevet 488 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2016-06-14 12:21:31 Smager mest af en god blød brødbolle/tebolle Trine - 2009-10-12 19:05:13 De er super nemme at lave - smager dejligt... Helt sikkert et hit ved fødselsdagen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne